Getest: ASICS Blast FF 3

8 December 2023
Getest: ASICS Blast FF 3

De zoektocht naar dé perfecte handbalschoen kan een complexe zijn. Zoveel keuze in merken, modellen en kleuren. Hans van Roessel, hoekspeler bij Van Mossel MG/Tachos in de Nederlandse Eredivisie, weet er alles van.

Review ASICS Blast FF 3

Ieder jaar is het weer zoeken naar de nieuwste en beste handbalschoen van het moment. En dit jaar was het voor mij niet enkel een nieuwe schoen, maar ook een nieuwe club. Ik moest dus meteen laten zien wat ik kan. En of de ASICS Blast FF 3 me daarmee geholpen heeft…

Opvallende stijl en oogstrelend ontwerp

Ik had dus het genoegen om de ASICS Blast FF 3 uitgebreid te testen op het handbalveld. Vanaf het moment dat ik deze schoen aantrok, wist ik dat ik met een echte winnaar te maken had. De opvallende stijl en het oogstrelende ontwerp vielen meteen op, wat een extra dosis zelfvertrouwen gaf terwijl ik het veld betrad.

Wendbaarheid en grip

De prestaties van de ASICS Blast FF 3 zijn indrukwekkend. Als hoekspeler is wendbaarheid en grip van cruciaal belang en deze schoen stelde niet teleur. De MONO-SOCK constructie zorgt voor extra grip rondom de enkels, waardoor ik snel van richting kan veranderen en met gemak explosieve bewegingen kan maken. Dit geeft me een duidelijk voordeel in cruciale spelsituaties op de training en in wedstrijden.

Wat daarnaast van cruciaal belang is voor mijn eigen spel is snelheid. Wat dat betreft is de ASICS Blast FF 3 een echte topper. Zelfs na herhaaldelijk snelle stops en draaiende bewegingen behoudt de schoen zijn vorm en prestaties. Als linkerhoekspeler, waar je vaak de kans hebt om je voeten in moeilijke posities te plaatsen, was ik onder de indruk van de ondersteuning die deze schoen biedt.

Conclusie

Kortom, ik kan met volle overtuiging zeggen dat de ASICS Blast FF 3 een handbalschoen is die voldoet aan de hoge eisen van het spel. De combinatie van stijl, prestatie en duurzaamheid maakt deze schoen een ideale keuze voor handballers die op zoek zijn naar topprestaties op het veld. Ik ben ervan overtuigd dat deze schoen je, net als ik, het vertrouwen zal geven om je beste spel te spelen en het verschil te maken in wedstrijden.